a
Copyright MKBWP 2016
HomeTemplatesPremium WordPress templatesHobby premiumHuisdier WordPress thema Paws & Claws

Huisdier WordPress thema Paws & Claws

Huisdier WordPress thema

Huisdier WordPress thema Paws & Claws

Huisdier WordPress thema Paws & Claws

Paws & Claws is een responsieve huisdier WordPress thema dat uw huisdierkliniek website erg zal opvrolijken met unieke illustraties.

Het huisdier WordPress thema Paws & Claws is er een voor het boekje!

Paws & Claws is een responsieve huisdier WordPress thema dat uw huisdierkliniek website erg zal opvrolijken met unieke illustraties.

De functies en functionaliteiten zijn behoorlijk indrukwekkend al zeggen we het zelf. Er zijn 2 verschillende sliders verkrijgbaar, veel shortcodes, vooraf gemaakte lay-outs, een evenementenkalender, een afspraken & arts pagina, een contactpagina en een prijstabel. Dit huisdier WordPress thema is geschikt voor iedereen die graag over dieren wilt bloggen, een huisdierkliniek bezit of voor bijvoorbeeld dierenartsen.

Huisdier WordPress thema

Een volledig Responive huisdier WordPress thema

Dit thema is geoptimaliseerd voor een responsive kijkervaring.

Verander de thema kleuren in een handomdraai

Je wijzigt de kleuren van de website al met een enkele klik. Je kunt dat rechtstreeks doen vanuit de WP admin met behulp van een eenvoudige kleurkiezer.

Meerdere slider opties

Er zijn maar liefst 2 verschillende sliders waaruit je kunt kiezen: de eerste heeft grote animaties voor de tekst en van de beelden en bij de tweede slider voor tekst en video’s.

Ingebouwde evenementen kalender

Houdt je bezoekers up-to-date met alle evenementen door ze toe te voegen aan de ingebouwde kalender. Je kunt zoveel gebeurtenissen toevoegen aan het huisdier WordPress thema als je zelf wilt.

Dieren adoptiepagina

Het thema wordt geleverd met een huisdier adoptie pagina waarmee je in staat bent om huisdieren te plaatsen voor adoptie. Het heeft ook tal van filteropties ingebouwd die zullen helpen gebruikers hun favoriete huisdier te vinden in het huisdier WordPress thema.

Mega menu

Mega Menu is een gebruiksvriendelijke, uiterst aanpasbare responsieve drop down menu. Deze implementatie maakt het gemakkelijk om zeer aangepaste en creatieve mega menu configuraties te creëren.

 

LIVE PREVIEW – BEKIJK HET THEMA LIVE IN WERKING

DOWNLOAD – DOWNLOAD HET THEMA

OFFERTE AANVRAGEN – THEMA INSTALLATIE

Share With: