a
Copyright MKBWP 2016

Muziek WordPress thema Music

muziek WordPress thema

Muziek WordPress thema Music

Het muziek WordPress thema Music

Het muziek WordPress thema Music is een website thema waar naar elke artiest naar op zoek is. Music is volledig responsive en gebouwd voor artiesten, evenementen, portfolio’s, fotografen en zelfs apps. Met het muziek WordPress thema Music, kunt je een muziekspeler implementeren, een playlist maken en fullwidth video achtergronden creëren! Maak opvallende pagina’s met je eigen video’s die op de achtergrond spelen.

Onbeperkt Layouts

Je kunt u een onbeperkt aantal pagina-indelingen instellen met behulp van een drag & drop bouwer.

muziek WordPress thema

Aanpasbaar

Neem de volledige controle over je website design door alles aan te passen zoals Google fonts, achtergrond afbeeldingen, kleuren, het logo, het navigeren door het menu design en zelfs sidebar widgets, zonder enige kennis van programmeren.

Album

Wil je je album promoten op je website? Het muziek WordPress thema Music maakt het eenvoudig! Maak zelf een afspeellijst op je website voor de bezoekers waar ze naar kunnen luisteren en genieten.

Evenementen

Het muziek WordPress thema Music maakt het eenvoudig om rondleidingen, concerten en evenementen te promoten. Met onder andere een Google kaart van de locatie, de datum en tijd van het evenement en een link voor de bezoekers om eventueel kaartjes te kopen.

Custom Header Achtergrond & Menu

Pas de header achtergronden aan of veranderen ze voor individuele berichten of pagina’s.

Muziek speler in de voettekst

Deze muziekspeler is compatibel met zowel desktop browsers en mobiele apparaten. Met de muziek voettekst speler kun bezoekers laten genieten van jouw eigen muziek!

 

LIVE PREVIEW – BEKIJK HET THEMA LIVE IN WERKING

DOWNLOAD – DOWNLOAD HET THEMA

OFFERTE AANVRAGEN – THEMA INSTALLATIE

Share With: