Gratis responsive WordPress Thema Sunrain

by mkbwp
Gratis responsive Wordpress Thema Sunrain

Het gratis responsive WordPress Thema Sunrain is CSS3 en HTML5 geoptimaliseerd

Met het gratis responsive WordPress thema Sunrain krijg je onbeperkt slides en slider items, onbeperkt aantal kleuren en nog veel meer verschillende opties. De volledige versie van Sunrain heeft meer dan 100 geavanceerde thema opties en functies.

Sunrain is CSS3 ondersteund en klaar voor WordPress 3.9.

Het gratis responsive Wordpres thema Sunrain heeft een multi layered slider waar elke slide kan worden aangepast vanaf het thema dashboard. Door het goed geprogrammeerd thema zal alles automatisch worden aangepast als een responsive layout wordt geselecteerd. Een full width sjabloon kan worden gebruikt voor het tonen van bijvoorbeeld een portfolio.

sunrain

De volledige versie van Sunrain

De volledige versie heeft meer thema functies die alle vrijheid aan de ontwikkelaars van het thema zal geven. Getoonde afbeeldingen en titels kunnen gemakkelijk worden aangepast. Gebruikers kunnen de beslissing nemen dat de afbeeldingen worden weergegeven in de slider van het thema.

Deze versie kan het Logo of bedrijfslogo in de login pagina laten verschijnen in plaats van WordPress Logo. Het Inloggen en lidmaatschap registratie zijn ook beschikbaar in de volledige versie.

 

DEMO

DOWNLOAD

OFFERTE AANVRAGEN – THEMA INSTALLATIE

 

Andere interessante templates

Leave a Comment