Neighborhood – Responsive multifunctioneel webshop WordPress thema

by mkbwp

Het ultieme multifunctionele webshop WordPress thema

Neighborhood is super responsief, klaar voor gebruik en gebouwd op het 1170px Twitter Bootstrap-framework. Met een schoon, modern en buitengewoon glad ontwerp is dit het WordPress thema wat je zoekt. Het beidt boordevol mogelijkheden en opties om het helemaal naar jouw smaak te designen. Er zitten fijne functies ingebouwd, zoals de super zoekfunctie, product filters en het is bovendien volledige compatibel met WooCommerce. Als je een website wilt bouwen, dan is Neighborhood wat je nodig hebt.

PREVIEW & DOWNLOAD

Onbeperkte kleuraanpassing

Neighborhood heeft een WordPress Live Customiser geïntegreerd zodat u kleuren kunt wijzigen en de wijzigingen direct kunt bekijken. Hierdoor kunt u meteen zien hoe de website eruit komt te zien.

Wishlist integratie

Er is in het thema een wishlist ingebouwd.  Via de thumbnail of via de productpagina kunt u producten aan de verlanglijst toevoegen. Vervolgens kunt u de verlanglijst openen via uw account of via de vervolgkeuzelijst. Dit is geheel optioneel.

SEO geoptimaliseerd

De  geldige HTML5- en CSS-codering van van het thema, geeft garantie voor een perfecte SEO website waarmee u op korte termijn superhoge zoekmachine-rankings kunt behalen. U bent vrij om alle SEO-plug-ins te gebruiken die u leuk vindt, zonder enig conflict.

PREVIEW & DOWNLOAD

 

Andere interessante templates

Leave a Comment